Om Logi Systems

Logi Systems ejes og drives af Ole Nielsen, der har mere end 25 års erfaring i logistikbranchen og har siddet i ledende stillinger i en række større virksomheder, heriblandt Rambøll og Univeyor.

Ole Nielsen har desuden været ejer og direktør i LogiConsult ApS, der blev solgt til Rambøll i 2008. Senest kommer han fra en stilling som salgs- og udviklingsdirektør i Qubiqa A/S.

Michael Rasmussen, seniorprojektleder i Logi Systems, har lang og omfattende erfaring med design, projektering og implementering af logistikløsninger. Han har bl.a. arbejdet i 10 år hos Q-Transportmateriel A/S med projektsalg og salgsledelse hos virksomheden, der leverer interne lagre og logistikløsninger til et bredt udvalg af danske og udenlandske virksomheder. Senest kommer han fra en stilling som projektsælger og -leder hos en større dansk robotvirksomhed.

Jørn Thisted, seniorprojektleder i Logi Systems, har lang erfaring med salg, projektledelse og implementering af logistikløsninger indenfor logistikbranchen og maskinindustrien. Han har bl.a. arbejdet i 21 år hos Jokan System A/S med salg og projektledelse af ombygningsprojekter og nye projekter. Efterfølgende har han haft lignende ansvarsområde i
5 år hos Univeyor A/S (senere Qubiqa / Riantics). De seneste 4 år har han haft en stilling som projektsælger med ansvar for Key Accounts hos Interroll Nordic A/S.