Fordi det er bedst for patienten

Indtil 2004 var der i Sønderjylland fire selvstændige sygehuse, men som et resultat af en ny sygehusstruktur blev de først knyttet tættere sammen bl.a. via en ny ledelsesstruktur – og senere blev de til ét sygehus under navnet Sygehus Sønderjylland.

Da projektleder i sygehusbyggeri Mads Kjeldsen i 2016 tog hul på fase 2 i form af en udbygning af Sygehus Sønderjylland, var det med stor erfaring fra tidligere sygehusbyggerier. Han vidste derfor, at valg af rådgiver og samarbejdspartner er af stor vigtighed med afsæt i ordene ”– fordi det er bedst for patienten”.

Fase 2 til ca. 750 mio. kr. omfatter bl.a. en varemodtagelse med særlig fokus på effektiv og relevant automatisering af de forskellige lagerfunktioner, der sammen med det øvrige vil stå færdigt i efteråret 2019 og være fuld funktionsdygtig inden udgangen af 2020.

Mads Kjeldsen valgte Logi Systems som logistikrådgiver til bl.a. vurderinger af udstyr som lagerautomater, lagerreoler og andet automatiseringsudstyr i fx plukkeområder og sterilt område.